Garanciáink:

  • Cseregarancia (méretezett termékeinknél, ha mégsem a megfelelő méretet rendelted, akkor kérlek jelezd nekünk és GLS futárszolgálat segítségével kicseréljük a terméket a szükséges méretre. Előre egyeztetett időpontban a futár vinni fogja neked az új méretet, csak annyit kell tenned, hogy a nálad lévő terméket becsomagolod (hogy megóvd az épségét) és odaadod a futárnak, aki ellátja a szükséges címkével a csomagot és visszajuttatja nekünk ( a csere szállítási díja 2890 Ft)
  • A webáruházban szereplő termékek fehérneműnek minősülnek, így kérlek így kezeld őket! Higiéniai okokból cserét csak abban az esetben biztosítunk, ha bizonyosan nem viselted őket, csak a próba erejéig!
  • Termékgarancia (ha nem vagy elégedett a megrendelt termékkel, vedd fel velünk a kapcsolatot, küldd vissza 14 napon belül és mi visszatérítjük az árát)
  • Személyes garancia ( családi vállalkozás lévén, személyes garanciát biztosítunk, hogy a lehető legjobb kiszolgálásban legyen részed termékeink vásárlásakor és elégedetten használd azokat)